Какъв е смисълът на дегустациите в очите на Вашите потенциални клиенти!?

В непрекъснато растящата конкуренция във всеки един бранш, всеки бранд има сложната задача да се отличи в очите на потребителите. Това, че вие им приковавате вниманието върху вашия продукт и вашата марка е стъпка напред. Благодарение на атрактивния щанд, зад който стои усмихнат, лъчезарен и добре запознат с рекламирания продукт представител на фирмата (промоутър), клиентите могат първо да оценят вкуса и качеството на стоката, да се запознаят с нейните преимущества, за да успеят да си обяснят и нейната цена.

Ефектът и резултатът

представител от екипа на M Promotion Благодарение на тези акции се разширява целевата аудитория и вниманието на клиента се насочва към нашата стока, вместо към конкурентна. Това означава увеличаване на продажбите по най-запомнящият се начин – клиента опитва продукта, получава достоверна и качествена информация, след което пристъпва към директно закупуване, а в негово съзнание остава спомена за вашия продукт и марка от това „специално“ пазаруване.

Клиентът

Ние всички сме клиенти и в същото време нашата работа зависи от клиентите. Тези отношения са изключително сложни и двустранни. В магазините е пълно с различни типове клиенти, някои от които знаят точно какво желаят да закупят, други пък са нерешителни, сравняващи, трети пък са всезнаещи или пък заядливи. Важното е, по време на дегустацията, промоутъра, който представя Вашия бранд, да умее да разпознае, дори с един поглед, клиента какъв тип е. Коя част от информацията за вашия рекламиран продукт, би заинтигувала купувачите и защо, за да може да прикове вниманието им именно върху тези качества на стоката. За успеха на всяка дегустация, много важен елемент е промоционалния щанд да е в стила на фирмата. Той трябва да е като допълващ инструмент към цялостната визия, както и компетентната и красива подредба на продуктите.

Успехът & M Promotion

Не забравяйте, че над 50% от успеха на кампанията зависи от работата на промоутъра. Именно затова, чрез съгласуван с рекламодателя начин, нашите обучени промоутъри, разказват за рецептурата, технологията на производство и/или полезните качества на продукта по един нестандартен начин, като умело успяват на различават типовете клиенти, за да им представят информацията по адекватен начин. Именно по това M Promotion се отличава от всички останали рекламни агенции, защото ние ще ви предложим цялостно обслужване при провеждането на вашата рекламна кампания, от съхранението на рекламните продукти и щандове, приготвянето на необходимите работни материали, през транспорта и логистиката, намирането и обучението на най-добрите промоутъри, до изготвянето на отчетите и представянето на резултатите от дегустациите.

Ние сме готови да помогнем за вашето успешно представяне!