Външна реклама

В M Promotion вярваме, че иновативните и креативни решения на дизайна и визията за брандинга са добър подход за привличане на нови клиенти. Ако те са налични, това е гаранция, че ще бъдат забелязани продуктите или услугите на вашата компания.

Външната реклама е неразделна част от всеки успешен бизнес. Рекламата е основен източник на потребителска информация. Най-разпространения вид външна реклама е билборд рекламата. Тя внедрява стоката в съзнанието на потребителя, като тя действа на подсъзнателно ниво в бъдещ момент, а не в момента, в който бъде забелязан билборда. Този рекламен канал, най-често носи информация на потребителите за нови продукти, изгодни предложения, нови обекти, дори понякога служат като ориентировъчни табели. Аудиторията на този вид рекламен канал е изключително голяма, а хубавото е, че вашето послание няма как да остане незабелязано, дори и потребителя да не желае да го прави, както е с телевизионните реклами. По данни на КАТ, постоянно пътуващите на територията на България са около 1 000 000, а през почивните дни и летните месеци около 2 000 000.

Благодарение на безплатната реклама, която предоставя облепянето на офиса/магазина или автомобилите, компаниите спестяват средства, тъй като не се заплащат наеми или други разходи. При брандиране, задължителни елементи са логото на фирмата и контактна информация като email, адрес и телефон. Дизайнът на рекламната графика трябва да е атрактивна, за да грабне вниманието на всички, които преминават за краткото време, в което виждат рекламата. Затова смятаме, че брандирането на вашия офис, магазин и автомобил е незаменима част от стратегията фирмите за налагане на собствената търговска марка.


От M Promotion можем да ви предложим следните решения за външна реклама:

  • Изготвяне на рекламни табели – това е един идеален начин за привличане вниманието на клиентите, особено ако се светещи, защото се забелязват еднакво добре и през деня, и през нощта.
  • Разработване на концепция за билборд/мегаборд реклама
  • Обемни букви – светещите или несветещите обемни букви също са атрактивен начин за оформление на вашия офис или магазин. Това придава един завършен вид и помага за изграждане на отличен имидж.
  • Брандиране на офиси/магазини – надписите от фолио могат да се видят също толкова добре върху всяка част от магазина или офиса. Слагат се най-вече за актуални промоции или нови продукти, които желаем да промотираме за по-дълъг период от време.
  • Брандиране на автомобили – това е една от най-ефективната и евтина реклама, защото ако разполагате с фирмени автомобили, с които се извършва голяма част от ежедневната работа, те са като един подвижен билборд, с който ясно и точно можем да се покажем.

Предлаганата от нас външнa реклама:

  • Билбордове
  • Мегабордове
  • Обемни букви
  • Брандиране на витрини
  • Брандиране на автомобили

За оферти и повече информация