Визията на вашите рекламни материали е изключително важна – тя е лицето на вашата фирма, контактът и досегът на клиентите ви до фирмата. Доказано е, че човек отделя около о,3 секунди, за да прецени дали това което вижда му харесва. Тоест, разполагате с много кратко време, за което трябва да привлечете вниманието и да го задържите в съзнанието на вашите потенциални клиенти. Точно затова е графичния дизайн и добрите графични дизайнери!

Колко важен е графичният дизайн за Вашия бизнес?

РАЗПОЗНАВАЕМОСТ НА МАРКАТА

Това е целия дизайн на фирмата или фирмената идентичност. Той започва с логото и преминава през всички видове рекламни материали. Дизайнът трябва да бъде насочен към аудиторията и да бъде забележим. Най-важните критерии за един добър бизнес дизайн са: функционалност, атрактивност, да излъчва професионализъм, да носи послание. Той е лицето на фирмата и трябва да печели клиенти и да създава лоялност. Това е визуалната комуникация между потребителите и вашия продукт или услуга.

ФИРМЕНА ИДЕНТИЧНОСТ

Фирмената идентичност погледната от близо е процес, който започва от вътре, от вашите служители, които трябва да имат отношение към марката. Един добър графичен дизайнер може да засили това чувство на ангажираност.

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Искате вашата фирма да направи страхотно първо впечатление на клиентите Ви!? С логото имате само една малка част от секундата, за да направите първо впечатление и да ви запомнят и свързват с него. За това е важно корпоративната Ви визия да не изглежда евтино и да хвърля лоша светлина върху бизнеса Ви. Лошият дизайн ще даде усещане, че компанията не може да си позволи професионален дизайн.

КОМУНИКАЦИЯ

Полезността на графичния дизайн се простира отвъд Вашето лого и Вашия уебсайт. Графичният дизайн може да създаде визуални помощни средства, които ще Ви помогнат да комуникирате ясно идеите си. Не забравяйте, че визуалното изображение може да изрази повече от думите. Имате възможност, чрез графичния дизайн, да комуникирате със света, както онлайн чрез социалните мрежи, банери и игри, така и чрез външна реклама като плакати, билбордове и флаери. Една фирма трябва да има присъствие във всички канали, достъпни за комуникация с потребителите.

ЕФЕКТИВНОСТ И ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Добрият дизайн е прост и практичен. Ако се отнася до корпоративен уебсайт, той трябва да включва полезни функции, като например лесна навигация, четливи шрифтове, както и подходящи цветове. Интернет страница с ослепителни цветове, сложни и нечетливи шрифтове, скрита навигация, затормозяват клиентите и служителите Ви. Същото се отнася и до всички видове рекламни материали – те трябва да са четливи и добре подредени – да водят окото точно там където трябва да е, а не да го разсейват.

БЮДЖЕТ

По-евтиното винаги излиза по-скъпо. Ако изберете по-евтин дизайн, може да получите лош продукт, който не е подходящ за печат и така ще се наложи повторно да изхрачите повече пари за нов дизайн. Подценяването на нуждата от графичен дизайн може да се отрази отрицателно на клиенти, доставчици и служители. Силата на доброто визуално представяне може да подобри всеки аспект на вашия бизнес и да го направи по-успешен.

Ние от MPromotion, ще изработим и предложим подходящия за Вас и Вашата фирма графичен дизайн, фирмена идентичност и разпознаваемост на марката. Доверете ни се за: разработване на фирмено лого, корпоративен дизайн, художествено оформление на печатни рекламни материали, опаковки, външна реклама, брандиране на витрини и офиси.